Kapcsolat

Chillout House

Cím: 9681 Sótony,
Fő utca 30.
Telefon:
+36-20/450-0350
E-mail:
narnoldn@freemail.hu
Megközelítés


Pannónia-Ring

Az autó- és motorsport kedvelőinek nyújt ritka és különleges élményt az 1997-ben megnyílt 4700 m-es gyorsasági pálya. Edzések és versenyek mellett nemzeti és nemzetközi futamoknak is helyt ad.

Minden év október első felében a megye általános iskolás korú tanulói vehetik birtokukba, Megyei Diáksportnap keretein belül. A rendezvény során kerékpáros és futóversenyen mérhetik össze gyorsaságukat, valamint látványos bemutatók teszik színessé az eseményt.

A pálya 11 jobb kanyarral és 7 bal kanyarral rendelkezik, szélessége 11-13 m. A start-cél egyenes hossza 700 m. Maximális sebessége 260 km/óra. Szórakozás mellett biztonságot is nyújt, bukótereinek kialakítása miatt. Különlegessége, hogy mindkét irányban motorozható.

Turisztikai vonzása szintén kiemelkedő jelentőségű, hiszen egész Európából látogatják a technikai sportok szerelmesei. Különböző motoros és autós klubbok melltt egyénileg is sokan felkeresik. Egyedi pályabérlésre is van lehetőség, tehát bárki kipróbálhatja saját ügyességét, képességeit.

További információt a Pannónia-ring honlapján olvashatnak.

Útvonalterv a sótonyi Chillout House-tól a Pannónia Ringig (mindössze 16 km):

Foglalja le szállását Kemenesháton, Sárvár mellett a sótonyi Chillout House-ban!

Pannónia-Ring

Vissza az előző oldalra!
Chillout House - Magyar