Kapcsolat

Chillout House

Cím: 9681 Sótony,
Fő utca 30.
Telefon:
+36-20/450-0350
E-mail:
narnoldn@freemail.hu
Megközelítés


Chillout House


Exkluzív szálláshely Sárvár térségében: CHILLOUT HOUSE - Sótony

A Chillout House a klasszikus elegancia és a letisztult modernség jegyében hét szobával várja vendégeit Sárvár déli szomszédságában, a fürdővárostól mindössze öt kilométernyi távolságra lévő kemenesháti településen, Sótonyban.

Egylégterű, különálló fürdőszobával rendelkező szobáink, melyekben franciaágy és kihúzható kanapé, igény szerint pótágy, illetve íróasztal biztosítja a kényelmet, gyermekbarát eszközökkel és szolgáltatásokkal (babaágy, etetőszék, fürdetőkád, stb.) egészíthetők ki, így biztonságos és nyugodt elhelyezést biztosítanak a gyermekes családok számára is. Valamennyi szobában ingyenes wifi szolgáltatás áll vendégeink rendelkezésére.

Szobáinkban az egyedileg szabályozható légkondicionáló berendezés minden évszakban ideális hőmérsékletet biztosít mind a napközbeni, mind pedig az éjszakai pihenéshez.

Mozgáskorlátozott vendégeink részére akadálymentesített szobát alakítottunk ki, melyben kerekesszékkel is használható fürdőszoba (szélesebb kialakítású mosdó, zuhanyzó, kapaszkodó, vészjelző berendezés, stb.) biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást.

Vendégeink gondtalan időtöltésének záloga a Chillout House-tól mindössze néhány lépésnyi távolságra lévő Hegylánc Fogadó is, mely kiváló konyhájával, gazdag kínálatával minden gasztronómiai igényt kielégít. A fogadó étlapja a hagyományos  európai és magyar ízvilágot a modernséggel ötvözi; a klasszikus európai, illetve magyar fogások mellett az étteremben vegetáriánus, tejmentes és gluténmentes fogások is rendelhetők. A Chillout House szállóvendégei az étteremben a hét minden napján á la carte reggelit, ebédet, illetve vacsorát fogyaszthatnak, és bármikor betérhetnek egy ízletes kávéra vagy akár hűsítő italra is.

A Chillout House, illetve a közvetlen szomszédságában található Hegylánc Fogadó ideális választás a kisebb létszámú rendezvényekre érkezők számára is, hiszen az első osztályú gasztromómiai élmény mellett a távolabbról érkezők számára a szálláslehetőség is biztosított.

A gépkocsival érkezőknek parkoló áll rendelkezésre.

A gyermekek számára a Chillout House szomszédságában kis játszótér nyújthat felhőtlen kikapcsolódást.

A sótonyi Chillout House-ban felnőttek és gyermekek, fiatalok és idősek számára egyaránt garantált a zavartalan pihenés, a gondtalan felüdülés.

Barangolja be a Kemeneshát térségét, mártózzon meg a sárvári gyógyvízben, foglaljon szobát a sótonyi Chillout House-ben!

 


Kapcsolódó galéria
Vissza az előző oldalra!
Chillout House - Magyar